Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock15.07.2020
icon eye29
НОВИНИ

Почався капітальний ремонт проблемної дороги на Кошелівку

Нещодавно наш сайт опублікував матеріал «П’ять проблемних доріг Пулинщини, на які найбільше нарікають люди». Зокрема журналістка розповідала про автошлях від смт Пулини до села Кошелівка. Водії десятки років скаржилися посадовцям та просили провести капітальний ремонт, адже їзда на автівці нагадувала мандрівку через пекло. І от нарешті справа зрушила з місця.

Проблемна дорога перебуває на балансі Житомирської облдержадміністрації та увійшла до переліку тих, які будуватимуть і ремонтуватимуть у 2020 році. Також Пулинська селищна рада зобов’язалася долучитися до будівництва вартістю 50 мільйонів гривень і співфінансувати 2 мільйони гривень.

Планується, що від нульового до 5 кілометра на дорозі від Пулин до В’язовця буде капітальний ремонт, а з 5 до 20 кілометру – щебеневе профілювання.

Цього тижня розпочався довгоочікуваний ремонт дороги на Кошелівку. Про це нашому журналісту розповів в. о. старости Кошелівського старостинського округу Станіслав Климчук.

– Усі тендерні процедури завершені, угоди з підрядною організацією підписані. 13 липня дорогу до Кошелівки почали ремонтувати, – зазначає Станіслав Климчук. – Із понеділка три дні поспіль спецтехніка розчищає обочину шляху, готують місце для основних робіт і щоб було як проїхати іншим машинам до нашого села. Досі не віриться, що скоро почнемо їздити нормальною дорогою!

You cannot copy content of this page