Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Понеділок, 29 квітня
icon clock10.04.2024
icon eye1048
ЛЮДИ НОВИНИ

Яскрава перемога «Колориту»: пулинські танцівники і танцівниці здобули Гран-прі Житомирського міського фестивалю-конкурсу «Зоряні надії-2024»

Шостого квітня у Житомирі в Палаці культури міської ради відбувся приголомшливий, яскравий та феєричний гала-концерт відкритого фестивалю-конкурсу «Зоряні надії-2024». Глядачі майже три години насолоджувалися виступами талановитих танцівників. Серед учасників – Зразковий художній колектив «Хореографічний колектив «Колорит». 65 юних земляків вражали своїм талантом жюрі танцювального змагання.

– У конкурсі взяли участь 24 колективи, які виконали 66 виступів, – розповідає художній керівник Максим Пташнюк. – Наш колектив виконав хореографічну композицію «Мир над Україною». Цей виступ дуже сподобався жюрі конкурсу і ми отримали Гран-прі в номінації «Хореграфія» (народна).

Пулинський «Колорит» також здобув перше місце за «Поліську польку». Тож наші юні талановиті танцівники і танцівниці привезли додому одразу дві перемоги.

– Це було неймовірно-феєричне свято танцю, який подарував «Колориту» багато позитивних емоцій, – зазначає Максим Пташнюк. – Вітаю своїх вихованців із новими перемогами та дякую нашим незламним захисникам за можливість брати участь у таких конкурсах у тилу. Все буде Україна!

You cannot copy content of this page