Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Понеділок, 29 квітня

Медіацентр «Вісті» здійснив веломрію листоноші Зої Сич

Нинішня весна завітала у Пулинське відділення «Укрпошти» з файною звісткою: медіацентр «Вісті» за сприяння друзів-партнерів улюбленої газети подарує листоношам якісні велосипеди закордонного виробництва.

І от тиждень тому працівниця пошти Зоя Сич отримала бажаний двоколісний транспорт.

– Дякую вам від щирого серця, адже здійснили мою веломрію! – радісно мовить пані Зоя. – Обов’язків у листоноші – багато: крім доставки газет і кореспонденції, маю ще віддати жителям селища різні виплати і продати товар. Транспортом нас не забезпечують. Щоб швидше виконати свою роботу, то користувалася стареньким власним велосипедом, який часто ламався. На новий та якісний – немає грошей, бо заробітна плата у листоноші – одна з найменших у селищі. Тому безмежно вдячна редакції улюбленої газети «Вісті» та вашим великодушним партнерам-меценатам, що придбали для мене велик. На ньому легко їхати та зручніше доставляти періодику передплатникам. Дай Боже вам здоров’я!

Пулинське відділення «Укрпошти» має ще одну вакансію листоноші. І для неї медіацентр «Вісті» теж має велосипеда. Тому запрошуємо охочих до співпраці!

You cannot copy content of this page