Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 3 травня

«Вісті» привітали переможницю конкурсу від улюбленої газети

Нещодавно колектив медіацентру «Вісті» провів цікавий конкурс «Правда чи брехня». З поданих п’яти пікантних фактів про Пулинщину слід було розпізнати, які правдиві, а які – фейкові. Як виявилося, найкраще знають свій край передплатники зі Слобідки – Іван та Валентина Бондарчуки.

Валентина Бондарчук завітала до редакції районного часопису та поділилася враженнями від участі у конкурсі.

– Усе життя передплачую «Вісті» та завжди беру участь у цікавих конкурсах. Вдячна колективу улюбленої газети, що попри важкий час намагається розрадити земляків. Цього разу участь у конкурсі ми брали разом з чоловіком. Він дав правильні відповіді на два запитання, решту загадок розгадала я. Дякую за цікаву інформацію та гарний настрій, – зазначила Валентина Бондарчук.

Директор медіацентру «Вісті» Денис Войтенко вручив переможниці виграний приз – патріотичний набір посуду:

– Щиро зичу вам бути надалі активною, намагатися радіти життю та брати участь у нових конкурсах. Нехай патріотичний дарунок від нашого медіацентру принесе у ваш дім ще більше затишку, благополуччя та радості.

Якщо ви теж хочете виграти цінний приз, беріть участь у наступному конкурсі від «Вістей». У великодньому випуску від 3 травня шукайте умови конкурсу та випробовуйте свою удачу. Цього разу наш переможець отримає сертифікат на придбання товарів у магазині «Житичі» (500 гривень!).

Передплачуйте «Вісті» на друге півріччя, адже з улюбленою газетою завжди цікаво!

Марія Мосійчук,

головна редакторка «Вістей»

You cannot copy content of this page