Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 4 травня

Зразковий колектив «Колорит» 10-й рік поспіль тримає першість Житомирської області у народній хореографії

Щороку на передодні святкування Міжнародного дня танцю проводиться обласний фестиваль-конкурс хореографічного мистецтва «У ритмі танцю». Цьогоріч його поєднали із І відбірковим туром VІІ Всеукраїнського фестивалю-конкурсу народної хореографії імені Павла Вірського.

У понеділок, 22 квітня, Житомирський академічний український музично-драматичний театр імені Івана Кочерги гостинно прийняв 37 хореографічних колективи області, де з’їхалося понад 800 учасників.

«Зразковий художній колектив» хореографічний колектив «Колорит», художній керівник Максим Пташнюк, комунального закладу позашкільної освіти «Центру дитячої та юнацької творчості» Пулинської селищної ради на розсуд поважних членів жюрі представив хореографічну композицію «Мир над Україною» в номінації «Народний танець», змішана вікова категорія, де здобув І місце серед 28 хореографічних композицій у номінації «Народний танець».

«Поліська полька», яка вражає своїм темпом, переходом до кульмінаційних моментів, ніжною течією рухів і різнобарвними костюмами – це поєднання колориту, сили духу, емоційної насиченості та неповторності ритму та звуків. Саме цю хореографічну композицію «Зразковий художній колектив «Колорит» подав на відбірковий тур Всеукраїнського конкурсу народної хореографії. Члени жюрі повторно передивлятимуться записи номерів і буде повідомлено додатково про те, які колективи будуть представляти Житомирщину на Всеукраїнському конкурсі. Тож тримаємо кулачки за «Колорит» та чекаємо гарних новин.

Щирі вітання колективу та художньому керівнику за заслужену перемогу, адже тримати першість 10-й рік поспіль в народній хореографії – це величезний спільна праця в хореографічній залі та потужна віддача на сцені. Нових перемог, нових звершень, мирного неба та міцного здоров’я.

Висловлюємо слова подяки за фінансову підтримку депутатському корпусу на чолі з селищним головою Пулинської територіальної громади Олександром Станіславовичем Гаврилюком та начальнику відділу освіти Наталії Вікторівні Опанащук, які постійно вболівають за талановиту молодь та не стоять осторонь їхніх потреб.

Оксана Василенко,

директорка КЗПО «Центру дитячої та юнацької творчості» Пулинської селищної ради

You cannot copy content of this page