Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Понеділок, 29 квітня

Вокальні зірочки Вацлавпільського ліцею здобули вагомі нагороди

Нещодавно учениці Вацлавпільського ліцею Анастасія Сінкевич та Анна Войтюк здобули призові місця відразу у двох конкурсах. Юні вокалістки дивували талантами у Міжнародному двотуровому благодійному конкурсі мистецтв «Czech Spring 2024» та у ІІІ Всеукраїнському двотуровому фестиваль-конкурсі мистецтв «Країна Кобзаря». Про успіхи конкурсанток, читайте далі.

Міжнародний двотуровий благодійний конкурс мистецтв «Czech Spring 2024» відбувався дистанційно з 15 по 22 березня. Нещодавно стало відомо про його результати. Учениця 5 класу Вацлавпільського ліцею Анастасія Сінкевич здобула Дипломом І ступеня у ІІ віковій категорії. Анна Войтюк, котра навчається у 2 класі, нагороджена Диплом ІІ ступеня у І віковій категорії. Дівчата виступали у номінації «естрадний вокал». Анна заспівала пісню «Ой, сопілко яворова», Анастасія виконала композицію «Веселі ноти».

Наприкінці березня юні співачки демонстрували свій талант у ІІІ Всеукраїнському двотуровому фестиваль-конкурсі мистецтв «Країна Кобзаря». Дипломом І ступеня нагородили Анну Войтюк, Анастасія Сінкевич здобула друге місце.

«До виступів вокалісток готувала вчителька музичного мистецтва Оксана Давидюк, – розповідає заступниця директорки з навчально-виховної роботи Леся Антонюк. – Анастасія Сінкевич – призерка багатьох творчих конкурсів. Під керівництвом вчительки музичного мистецтва Оксани Давидюк наша зірочка здобула багато нагород.

Сольний виступ на конкурсі «Czech Spring 2024» став дебютним для Анни Войтюк і вона посіла друге місце. Вже у наступному конкурсі Анна здобула Диплом І ступеня. У цьому велика заслуга наставниці Оксани Давидюк, яка розгледіла вокальний талант своєї учениці. Бажаємо нашим талановитим дітям та їхній наставниці злетів, нових перемог, бажання творити, мріяти й жити на благо України!»

Організатори конкурсів відзначили музичну керівницю конкурсанток Оксану Давидюк подяками за високу професійну майстерність та збереження культурної спадщини, а також особистий вагомий внесок у розвиток культурно-естетичного виховання дітей та молоді.

Марія Мосійчук,

журналістка медіацентру «Вісті»

You cannot copy content of this page