Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Понеділок, 29 квітня
icon clock01.04.2024
icon eye1030
ЛЮДИ НОВИНИ

Постраждав велосипедист: суботнього вечора п’яний водій скоїв ДТП

Увечері 30 березня у Пулинах сталася ДТП. Нетверезий водій травмував велосипедиста і втік із місця пригоди. Поліцейські затримали причетного. На місці події працювала слідчо-оперативна група відділення поліції №4 (смт Хорошів) Житомирського райуправління.

Поліцейські встановили, що близько 21:00 години водій автомобіля здійснив наїзд на 36-річного велосипедиста та поїхав геть. У результаті ДТП керманич двоколісника, місцевий житель, отримав травми (струс головного мозку та переломи) та був доставлений до місцевої лікарні.

Оперативники через кілька годин після ДТП встановили причетного до наїзду на велосипедиста. Ним виявився 29-річний житель Полтавщини. Він після події сховав свій автомобіль «Audi» у гаражному приміщенні неподалік місця тимчасового проживання у Пулинах. У ході обстеження легковика поліцейські виявили механічні пошкодження, характерні для ДТП.

Окрім цього, під час освідування у медичному закладі, зафіксували нетверезий стан чоловіка. Слідчі відділення поліції затримали причетного. Йому повідомлено про підозру в учиненні кримінальних правопорушень, передбачених ч. 1 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами у стані сп’яніння ) та ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці) КК України

За вчинене чоловікові загрожує позбавлення волі на строк до 3 років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк від 3 до 5 років.

You cannot copy content of this page