Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Понеділок, 29 квітня
icon clock04.04.2024
icon eye1169
ЛЮДИ НОВИНИ

Понад два роки воював за Україну: жителі Курненської громади оплакують загибель Миколи Залізняка

П’ята чорна звістка з війни надійшла у Великолугівський старостат Курненської громади. У неділю, 31 березня, на Донеччині загинув 52-річний мешканець села Новини Микола Петрович Залізняк.

– Загиблий воїн був моїм однокласником, – розповідає очільник Великолугівського старостинського округу Іван Волощук. – Микола Залізняк народився 13 вересня 1971 року у селі Великий Луг. Згодом родина переїхала жити у сусіднє село Новини. Мій однокласник був спокійною та доброю людиною. Працював охоронником і будівельником. Мав гарну сім’ю: дружину Наталію і двох доньок Дарину (2011 р. н.) та Альону (2016 р. н.).

Микола Петрович із перших днів повномасштабного вторгнення став на захист рідної України. Понад два роки виборював мирне майбутнє для своїх дітей.

31 березня сталося найжахливіше. Поблизу населеного пункту Тоненьке Донецької області хоробрий воїн загинув.

– Офіційна церемонія прощання з воїном відбудеться у будівлі Великолугівського старостату, – зазначає Іван Волощук. – Похоронять Миколу Залізняка на місцевому цвинтарі. Від імені жителів старостинського округу висловлюю щирі співчуття родині. Вічна та світла пам’ять нашому Герою!

You cannot copy content of this page