Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Понеділок, 29 квітня

Дієвий тандем пулинських волонтерів з БФ «Справжні українці»

Кожного дня у волонтерському осередку Пулинського ліцею кипить відповідальна робота. Завзяті волонтерки плетуть маскувальні сітки, збирають кошти на ліки для військових, формують посилки та звітують перед земляками про пророблену роботу. Багато гарних справ вдається реалізувати завдяки налагодженій співпраці з Благодійним фондом «Справжні українці». Як спільними зусиллями земляки підтримують воїнів, читайте далі.

Нещодавно тижневик «Вісті» писав про благодійну ініціативу учнів та педагогів Пулинського ліцею. Завдяки донатам небайдужих земляків для воїнів закупили 9 дронів. Ці «пташки» уже нищать ворогів на передових позиціях. Придбати якісні військові девайси вдалося завдяки БФ «Справжні українці».

– Співпраця з фондом розпочалася у серпні 2023 року. Наш волонтерський осередок передавав для воїнів маскувальні сітки. Нещодавно за сприяння БФ «Справжні українці» ми придбали якісні дрони без переплат, адже фонд має налагоджені зв’язки з виробниками, – розповідає координаторка волонтерського осередку Наталія Пашківська. – Також ми сердечно дякуємо співзасновнику фонду Тимофію Шлєнєву за сприяння в отриманні 10 турнікетів, важливого засобу порятунку і збереження життя наших воїнів. 6 турнікетів разом з ліками, засобами гігієни та малюнками від ліцеїстів вже передали воїну-земляку Анатолію Федоренку.

Отримавши дрони, воїни надіслали фотозвіт зі словами вдячності. На своїй сторінці у мережі Фейсбук Тимофій Шлєнєв написав: «Сила FPV! Дякуємо захисникам за гарну – позитивну світлину! Дякуємо виробникам за гарну якість! Дякуємо всім хто донатить на допомогу захисникам! Ви всі інвестуєте в своє майбутнє! Мирне життя для дітей в Україні! Щиро дякуємо Наталії Пашківській, групі «Пулинські Вчителі» та всім волонтерам Благодійного Фонду «Справжні Українці». Разом допоможемо – разом Переможемо».

Марія Мосійчук,

журналістка медіацентру «Вісті»

You cannot copy content of this page