Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Понеділок, 6 травня

Хореографічні колективи Пулинської мистецької школи вибороли нагороди в обласному конкурсі

22 квітня у Житомирському академічному, українському, музично-драматичному театрі ім. І. Кочерги відбувався обласний конкурс хореографічного мистецтва «У ритмі танцю». Участь у конкурсі взяли близько 800 учасників з 36 творчих колективів області. Пулинську мистецьку школу представили відразу два танцювальних колективи, котрі вибороли призові місця.

Юні танцівники хореографічного колективу «Грація» зайняли ІІ місце у номінації «Сучасна хореографія». Діти виконали два номери «Не твоя війна» та «Перлина Україна».

Хореографічний колектив «Сузірʼя» зайняв 3 місце у номінації «Сучасна хореографія». Танцівниці виконали зворушливий номер «У мене немає дому» та веселий український сучасний танець «Кручені дівчата».

– Діти отримали позитивні враження та досвід. Було цікаво побачити колег по сцені. Нам є до чого прагнути, над чим працювати, – мовить директорка Пулинської мистецької школи Яна Сомплавська. – Щира дякую керівникам хореографічних колективів Христині Черниш та Олені Оріховській, котрі потужно працювали, а батькам вихованців – за всебічну підтримку.

Також вдячна усім, хто допоміг організувати поїздку, зокрема, начальниці відділу освіти Наталії Опанащук за наданий автобус, директорці Вацлавпівського ліцею Ларисі Грибан та водію – Валентину Миколайовичу за співпрацю, СТОВ «Полісся» та ФОП Куліковський за пально-мастильні матеріали.

Цьогоріч виступи конкурсантів оцінювало поважне журі: народні артисти України Михайло та Тетяна Гузуни і Рафаї Малиновський, заслужена працівниця України Олена Гузун-Рубан та викладачка відділу хореографічного мистецтва Ніна Скорик.

«Я пишаюся нашими талановитими вихованцями. Вірю, що попереду у нас ще багато перемог, адже маємо постійну підтримку від Пулинської селищної ради в особах Олександра Гаврилюка, Олени Гузюк, Сергія Мурзакова, Лариси Громської. Дякуємо за небайдужість до культури та розвитку наших діток!» – зазначила Яна Сомплавська.

Марія Мосійчук,

журналістка медіацентру «Вісті»

You cannot copy content of this page