Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Понеділок, 29 квітня

«Лісапетний батальйон» у Пулинах: як улюблені зірки жартували та нові патріотичні пісні землякам дарували

18 березня у Пулини вдруге завітав колектив «Лісапетний батальйон» з новою концертною програмою «Мелодія мого серця». Протягом 120 хвилин улюблені артистки на чолі з Наталією Фаліон виконували запальні патріотичні пісні, файно танцювали та сипали добірними жартами, даруючи весняний настрій усім присутнім у глядацькій залі.

Подробиці концертної події та жарти від улюблених зірок – читайте далі.

«Я народилася і виросла в селі,

Черпала сили я від неба і землі,

З дитинства мріяла і вірила в дива,

В вінки пісень вплітала правильні слова!

Чекала щастя я, і ось воно прийшло,

І мені байдуже, що сиве вже чоло,

Я, як в дитинстві, знову вірю в чудеса,

Виросли крила – і я лечу у небеса!

І хто сказав, що ми з роками вже не ті,

І, що кохати можуть тільки молоді?..

А я люблю свої немолоді роки,

І в голові моїй шалені ще думки!..

Сьогодні самий, самий особливий день,

Зібрала всіх, щоб заспівати вам пісень,

Які народжувались так багато днів,

Я вас люблю!

Люблю і не знаходжу більше слів!»

Такою піснею про шматочок мирного життя головна артистка «Лісапетного батальйону» Наталія Фаліон розпочала весняний концерт. У залі лунали численні оплески від прихильників та прихильниць творчості, які з нетерпінням чекали нової зустрічі з колективом.

– Сподіваюся, що нинішній вечір буде для вас на дві години добрішим, ніж учорашній, – мовила до глядачів Наталія Фаліон. – Колектив «Лісапетний батальйон» докладе максимум зусиль, щоб відігріти ваші зранені та зболені душі і подарує порцію позитиву, аби ви стали сильнішими та ще активніше допомагали ЗСУ, завдяки яким можемо зустрітися на концерті і ділитися піснями, що народилися під час війни про мужність і доблесть захисників.

На сцені з’явилися інші учасниці колективу та заспівали енергійну пісню для ЗСУ. Овації звучали після кожного нового виступу.

Глядачі щиро сміялися, почувши порції гумору від Наталії Фаліон:

– жінка має виглядати так, щоб її хотілося з’їсти, а не нагодувати;

– коли сусідка виходила заміж, то казала своєму майбутньому чоловікові: «Васю, якщо будеш заглядати на чужі груди та ноги, то пам’ятай, що на очі гіпс не накладають»;

– чоловік моєї куми образився і відписався від неї з друзів у соцмережі, а вона теж надулася і виписала його з хати;

– з коханими нині дуже важко: на себе покладеш спить, під себе – задихається, збоку – телевізор дивиться, на ноги – ледве догнала;

– моя братова – золота жінка, яка дуже любить чоловіка: коли він п’яним засинає за столом головою у холодець, то вона обережно його перекладає у вінегрет, щоб не застудився;

– дочка постійно каже мені, щоб зробила пластичну операцію на обличчі, аби виглядати привабливо, як інші зірки-артистки. На таке відповідаю: фасад можна поміняти, але каналізація стара!;

– треба щось міняти у житті: або менше жерти, або перестати зважуватися;

– важко позбутися звичок: коли п’ю корвалол, то так і хочеться закусити соленим огірком;

– я – сильна жінка: одного разу під час концерту зламала руку. Після виступу лише один родич поцікавився, яку саме – праву чи ліву, інші питали: кому?

Дві години яскравих виступів пролетіли наче одна мить. У фіналі артистки дякували глядачам за теплий прийом і підтримку їхньої творчості.

Під час концерту до благодійних скриньок для ЗСУ пулинці поклали 10 тисяч гривень.

– Ми отримали багато позитиву від пісень і жартів артисток, – діляться враженнями після концерту подружжя Іван і Ніла Тимощуки. – Вдячні нашим землячкам Олесі Габриадзе та Вікторії Іщенко, за сприяння яких відбувся такий гарний концерт і в Пулини вдруге завітав «Лісапетний батальйон». Цей вечір був для нас незабутнім!

You cannot copy content of this page