Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock09.10.2020
icon eye43
НОВИНИ

Село Івановичі потрапило до пів фіналу конкурсу і має шанси виграти 100 тисяч гривень

Нещодавно очільник Івановицького старостинського округу Вячеслав Пишнюк подав анкету села Івановичі для участі у Всеукраїнському конкурсі «Неймовірні села України 2020».

Протягом вересня редакція AgroPortal.ua провела відбір. Із 212 учасників до пів фіналу потрапило село Івановичі та має шанс виграти 100 тисяч гривень для реалізації проєкту.

– Мені дуже приємно, що у пів фіналі бере участь наш населений пункт, – це єдине село з Житомирської області, яке має шанси стати переможцем конкурсу, – розповідає Вячеслав Пишнюк. – 1 жовтня стартувало онлайн-голосування конкурсу. Щоб підтримати село Івановичі, потрібно віддати свій голос, відкривши сторінку AgroPortal.ua

Голосування триватиме до 1 листопада. За його результатами відберуть п’ятірку фіналістів конкурсу, які матимуть можливість позмагатися за головний приз – 100 000 гривень на реалізацію проєкту.

– Якщо наше село виграє конкурс, то ми отримаємо кошти для проєкту «Створення спортивного майданчика у громадському просторі» і зможемо купити 7 вуличних спортивних тренажерів, – каже Вячеслав Пишнюк. – Порадьте своїм друзям, рідним, близьким, знайомим підтримати село Івановичі у конкурсі. Зверніть увагу, що проголосувати можна лише раз із одного пристрою (телефон, комп’ютер, планшет і т. п.).

You cannot copy content of this page