Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock10.04.2020
icon eye41
НОВИНИ

Роботу пулинських поліцейських визнали кращою в області

Колектив Пулинського відділення поліції здобув перше місце в області серед інших підрозділів за результатами службової діяльності протягом першого кварталу 2020 року. За хорошу роботу поліцейські отримали комп’ютерну техніку.

За перших три місяці 2020 року поліцейські розкрили 34 злочини, серед яких 16 тяжких. На території району виявили три факти збуту наркотиків, ліквідували один наркопритон, розкрили дев’ять серйозних крадіжок, зафіксували два випадки незаконного заволодіння транспортними засобами та 2 – незаконного обігу зброї. Про це нашому журналісту розповів начальник Пулинського відділення поліції Віктор Лисюк.

– В умовах карантинних обмежень поліцейські працюють у посиленому режимі. На вулицях райцентру діє піший патруль, який наглядає за дотриманням правил карантину, – мовить Віктор Лисюк. – Приємно отримувати такі заохочення, адже комп’ютерної техніки нам не вистачає. Дякую усім працівникам поліції за сумлінну роботу та відданість своїй нелегкій справі.

Начальник Пулинського відділення поліції Віктор Лисюк та його заступник Батир Культачев показують отриману комп’ютерну техніку

You cannot copy content of this page