Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 26 квітня
icon clock29.01.2020
icon eye30
НОВИНИ

На сесії районної ради говорили про газ

29 січня відбулася двадцять шоста сесія районної ради сьомого скликання. Депути розглянули шістнадцять питань порядку денного та кілька звернень. Одне із них стосувалося відміни оплати за транспортування газу до осель.

До обговорення долучилися жительки Пулин Марія Іванова та Галина Толочко. Вони прийшли на сесію, щоб висловити своє невдоволення станом таких речей.

– Я отримую пенсію 1652 гривні. З цієї суми на ліки витрачаю близько 400 гривень, а тепер ще маю платити щомісяця по 150 грн за доставку газу! – розповідає Марія Іванова. – Хіба це справедливо? Свого часу труби до оселі прокладали за власний рахунок, а тепер із нас ще й гроші братимуть? А за що мені тоді жити?

– Якщо влітку не використовуватиму газ, то все одно змушена буду платити майже по 200 гривень за транспортування блакитного палива, – каже Галина Толочко. – Це несправедливо! Нехай наші депутати звернуться до народних обранців, щоб відмінили це ганебне рішення. У нас, пенсіонерів, немає грошей, щоб стільки платити за газ.

До думки мешканців прислухалися депутати і вирішили направити звернення до Верховної Ради України та Кабінету Міністрів про відміну оплати за транспортування газу до осель.

Учасники сесії районної ради під час обговорення питання про газ

You cannot copy content of this page