Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня
icon clock28.08.2019
icon eye41
НОВИНИ

Губернатор особисто відвідає Пулинську школу, щоб розібратися в ситуації

28 серпня відбулася прес-конференція голови Житомирської облдержадміністрації Віталія Бунечка. Як він зізнався, це його перше спілкування з журналістами. І надалі діяльність пана Віталія на посаді голови буде публічною, у тісній співпраці з громадськістю.

Віталій Бунечко розповів про себе, плани роботи на найближчий час, кадрові зміни в облдержадміністрації та райдержадміністраціях, про боротьбу з корупцією і бурштиновим та іншими хаосами.

– Житомирська область унікальна. Це єдина область, де нема жодного голови райдержадміністрації, – сказав голова ОДА. Він запевнив, що всі вакансії будуть найближчим часом заповнені. І запросив охочих, які мають професіоналізм та бажання щось змінювати, взяти участь у проекті «Соціальний ліфт». Це можуть зробити і колишні керівники районів.

Щодо візитів у райони очільник області зазначив, що виїзди повинні бути спонтанними – тоді видно правдиву картину. Тож Віталій Бунечко приїжджатиме у райони несподівано.

Такий приїзд неодмінно відбудеться і на Пулинщину, як і вивчення губернатором ситуації щодо Пулинської школи. На запитання нашого журналіста щодо додаткового фінансування ремонту Пулинської школи Віталій Іванович відповів, що спочатку приїде подивитися школу.

– Як витрачені кошти, які вже були виділені, я впевнений, розберуться правоохоронні органи. Ми зі свого боку також проведемо внутрішню перевірку. Чому так було, чому на цю школу виділені кошти і чому ми зараз маємо виділяти додаткові, – розберемося, і хто винуватий, буде відповідати, – сказав Віталій Бунечко.

 

You cannot copy content of this page