Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 18 жовтня

За участі гостей з області у Пулинах урочисто відкрили Освітній центр

9 жовтня у Пулинському ліцеї офіційно відкрили Освітній центр Пулини «ОсвітаБезМеж». Освітній проєкт впроваджується завдяки підтримці БО «БФ «Люмос Україна». На захід завітали представники цієї благодійної організації на чолі з директором фонду Ярославом Лагутою. Серед поважних гостей також був заступник начальника Житомирської обласної військової адміністрації Віктор Градівський, керівник апарату ОВА Олег Шарварко, регіональна консультантка Координаційного центру з розвитку сімейного виховання та догляду дітей в Житомирській області Олена Орлова.

Зустріч розпочалася з танцювального флешмобу «Мир над Україною» від зразкового хореографічного колективу «Колорит». Гостей зустрічали очільник Пулинської громади Олександр Гаврилюк, начальниця відділу освіти Наталія Опанащук, директорка Пулинського ліцею Зоя Лисюк та адміністраторка пулинського Освітнього центру Олеся Габриадзе.

Учасники зустрічі обмінялися враженнями, як облаштований пулинський Освітній центр, поспілкувалися з його маленькими вихованцями, обговорили можливості та перспективи розвитку освіти у громаді та підписали документ про подальшу співпрацю.

Переглядайте цікаві фрагменти зустрічі у фоторепортажі нашої журналістки. Детальніше, чим запам’ятався захід організаторам та гостям Пулинської громади, а також інтерв’ю з Олесею Габриадзе про перші результати та майбутні проєкти Освітнього центру читайте у газеті «Вісті» наступної п’ятниці.

Марія Мосійчук

 

 

 

 

You cannot copy content of this page