icon clock26.04.2021
icon eye38
НОВИНИ

Ювілейна річниця на ЧАЕС: колеги-рятувальники привезли подарунки ліквідаторам

Ліквідатор Григорій Кравченко
26 квітня, у день ювілейної річниці Чорнобильської трагедії, очільник Пулинського районного сектору Управління ДСНС України в Житомирській області Анатолій Павленко і начальник 27-ї державної пожежно-рятувальної частини смт Пулини Сергій Довгалюк відвідали пожежників-ліквідаторів і вручили їм подарунки.
– Мені дуже приємно, що не забули про мене, – мовить житель села Очеретянка Володимир Нестерчук. – Страшно згадувати ті події. Я був одним із наймолодших пожежників (24 роки), які брали участь у ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС. Хоч і минуло багато часу, та, здається, наче тільки вчора був неподалік Чорнобиля.
Колеги-рятувальники також побували вдома і в Михайла Диняка та мешканця Пулино-Гути Григорія Кравченка.
– Нещодавно у районній газеті «Вісті» прочитав про себе статтю і знову згадав про своє небезпечне відрядження до Чорнобиля, – зазначає Григорій Кравченко. – Від усього серця бажаю кожному ліквідатору міцного здоров’я, життєвого оптимізму, достатку і злагоди в родинах.
– Ця страшна подія стала однією з найтрагічніших сторінок сучасної історії України, Європи і всього світу, – каже Сергій Довгалюк. – Ми вклоняємося перед мужністю, самовідданістю та високим професіоналізмом ліквідаторів Чорнобильської катастрофи та не забуваємо те, що вони зробили для нас.
Анатолій Павленко і Сергій Довгалюк вручають подарунки Володимиру Нестерчуку

You cannot copy content of this page