icon clock20.10.2021
icon eye32
НОВИНИ

Чаруюча та щедра осінь у Пулинах

Хтось вважає осінь похмурою та непривітною порою. Цьогоріч у Пулинах вона – барвиста та чаруюча.  Осінь щедро радує пулинців своїми кольоровими дарунками.

Селищний парк ніби пломеніє багряним листям. Коли сонячні промінці заплутуються у вітті з пожовклим листям, дерева стають наче теплими яскравими пледами. Руки самі тягнуться, щоб назбирати різнобарвні букети з листя. Вже кінець жовтня, а клумби у селищі досі – заквітчані. Стійко тримаються чорнобривці, а повз осінніх красунь-хризантем неможливо пройти і не зупинити погляд.

20 жовтня на кооперативному ринку в центрі Пулин увагу привертали величезні білі, рожеві, жовтогарячі та червоні кущі хризантем. Таку красу вирощує пулинка Галина Черниш. Жінка дуже любить хризантеми та фіалки, у своїй колекції має більше 15 різновидів цих квітів.

Галина Черниш радо поділилася секретами вирощування хризантем. Вона говорить, що квіти, посаджені у вересні, встигнуть укорінитися, тому викопувати їх на зиму не обов’язково. Якщо ж вирішили придбати квітучий кущ у жовтні-листопаді, варто посадити його у горщик і до морозів милуватися цією красою на своєму подвір’ї. Коли хризантеми відцвітуть, їх необхідно зрізати і до весни зберігати у прохолодному місці.

Галина Черниш любить вирощувати квіти та різні культури, навесні до неї черга за розсадою сортових помідор та перцю.

Любіть осінь у різних її проявах, вона хоч і прохолодна, але дуже щедра і красива пора року!

You cannot copy content of this page