icon clock15.11.2021
icon eye35
НОВИНИ

Церква у телефоні: через новий мобільний додаток можна молитися та спілкуватися зі священником

Нещодавно Православна Церква України запустила мобільний додаток «Моя церква», де розміщена карта храмів, є перелік ранкових і вечірніх молитов, а також доступна можливість спілкування в онлайн-чаті зі священником.

– У додатку є п’ять розділів: карта з найближчими храмами, календар релігійних свят і важливих подій, новини з життя церкви, перелік молитов та особистий профіль, – розповідає настоятель храму Святого Миколая ПЦУ Сергій Янчук. – Застосунок можна безкоштовно завантажити на платформах Google Play та App Store.

Завдяки додатку «Моя церква» можна оперативно отримувати актуальні сповіщення та новини з життя церкви, знайти відповіді на запитання, побачити, де знаходиться найближчий храм, і дізнатися з церковного календаря про свята та важливі події.

– Крім того, в особистому кабінеті є розділ, де можна пожертвувати церкві кошти, – мовить далі Сергій Янчук. – У календарі вказані свята, інформація про те, в які дні потрібно постити. А в розділі «Молитви» є великий перелік ранкових і вечірніх молитов. Особистий кабінет потрібний для персоналізації додатку та отримання можливості поспілкуватися на теми духовного життя через онлайн-чат зі священником. Тут духівнику можна поставити запитання, а також отримати духовну підтримку.

 

You cannot copy content of this page