Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock27.09.2021
icon eye52
НОВИНИ

У центрі Пулин безпритульні пси напали на дитину

26 вересня близько десятої години ранку біля універмагу на очах людей зграя безпритульних псів накинулася на 8-річного хлопчика. Про це на сторінці Фейсбук написала мама дитини Олена Висоцька. Наш журналіст поспілкувався з жінкою та розпитав подробиці інциденту.

– Це була неділя, десь о пів на десяту годину ранку. Ми з сином на велосипедах приїхали до універмагу. Коли виходили надвір і дитина взялася за кермо велика, то до нього підбігли пси і почали гарчати, – розповідає Олена Висоцька. – Син почав тікати від них. Вони – за ним. Наздогнали через дорогу біля дитячого майданчика, обступили та гавкали. Це все відбувалося на очах людей, які допомогли мені відігнати псів. Мій син дуже злякався!

Пані Олена каже, що цей випадок не єдиний. Тиждень тому на території школи перед початком занять її сина за штанину вхопив рудий безпритульний пес і ледве не прокусив ногу. А ще раніше від собаки постраждав інший учень.

– Ці собаки знахабніли. Мабуть, вони вважають, що центр Пулин – це їхня територія, адже тут їх постійно підгодовують місцеві жителі, – говорить Олена Висоцька. – Слід негайно щось робити з цими собаками, бо що далі – то небезпечніше перебувати у містечку.

Ще одна жителька селища розповіла, як на її очах безпритульні пси на дитячому майданчику атакували дітей віком 10 років. Щоб врятуватися від голодних собак, хлопці та дівчата повилазили на спинки лавок. Через кілька хвилин тварини лишили дітлахів і побігли за чоловіком, який їхав велосипеді.

У відділі освіти Пулинської селищної ради нам повідомили, що дійсно близько двох тижнів тому на території школи мав місце випадок нападу собаки на учня.

– Під час перерви собака вхопив за ногу школяра, – каже очільниця відділу освіти Наталія Опанащук. – На щастя, пес не прокусив ногу. Із тих пір надворі чергують працівники школи, не допускаючи появи псів на території освітнього закладу.

You cannot copy content of this page