Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Середа, 24 квітня

У таборі «Перлина» вчаться смакувати життям і ділитися радістю

Упродовж 15-17 липня в центрі Пулин працює дитячий християнський табір «Перлина». Як розповіла його координаторка Людмила Гаврилюк, програма табору розрахована на 3 дні. З дівчатками і хлопчиками тут з 12 до 17 години займаються волонтери з Рівненщини.

– Цього року табір діє за програмою «Життя зі смаком». Події відбуваються у виїзному ресторані», де шеф-кухар вчить діток кулінарному мистецтву: складати меню, готувати, гарно подавати страви, – говорить Людмила Гаврилюк. – Так само кожен з нас може створювати оригінальний рецепт свого щастя. Маємо на меті навчити діток відчувати смак життя, тішитися кожній прекрасній миті, ділитися радістю, добром і любов’ю з оточуючими.  Говоримо про те, що світ, створений Богом, – прекрасний, і що кожен з нас – особливий та потрібний у цьому світі!

У великому білому наметі організатори проводять із дітьми конкурси, ігри, спілкуються, співають.

У менших наметах, ховаючись від спеки, діють творчі майстерні, де учасники і учасниці табору малюють, займаються рукоділлям, мають музичні заняття. Хлопчики і дівчатка бавляться на батутах, граються на галявині. Проводять дозвілля з приємністю та користю, згадуючи табір 2019 року.

-У вас гарне містечко, нам подобається! – Каже координаторка табору. – Ми були тут два роки тому, і з нетерпінням чекали на нову зустріч з дітками. Вони щирі, активні! Прагнемо збагатити їхнє життя приємними моментами і спогадами. Щоб у шаленому ритмі життя вони вміли помічати красу світу!

Про те, як табір проходив у 2019 році, можете прочитати тут.

You cannot copy content of this page