Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня
icon clock02.02.2021
icon eye42
НОВИНИ

У Пулинах варвари розбили термінал

До нашої редакції завітала жителька Пулин Наталія і розповіла про неприємну подію, що сталася біля будівлі її батьків – Тетяни і Петра Лисюків. Якісь варвари розбили термінал, встановлений для зручності односельців, аби жителі могли у будь-який час зробити поповнення, провести необхідні платежі.

-Термінал був дуже популярний, ним користувалося багато людей, – говорить пані Наталія. – Але в ніч з 31 січня на 1 лютого його розбили. Коли вранці моя мама вийшла на вулицю протерти термінал, була шокована тим, що побачила. Купили його за чималу суму, встановили – старалися, щоб людям було добре і зручно. І ось таке варварство!

Тетяна і Петро Лисюки – люди привітні, працьовиті і шановані, їх добре знають на Пулинщині. Пані Тетяна господарює у продуктовому магазині і продає вінки, а її чоловік Петро Лисюк, якого в народі звуть Паралаксом, – досвідчений фотограф. Кілька років тому вони пережили жахливу пожежу, починали свій невеличкий бізнес практично з нуля. Родині дуже прикро, що є нелюди, які зневажають працю інших і нищать на своєму шляху те, що так важко комусь дається.

You cannot copy content of this page