Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня

Урочистості в Пулинах: з драйвовим концертом і працюючим фонтаном

25 червня в Пулинах біля Центру культури та дозвілля відбулися урочистості до Дня Конституції України і Дня молоді.

Свято відкрив “Зразковий художній колектив” хореографічний колектив “Колорит” (художній керівник Максим Пташнюк) патріотичною хореографічною композицією “Мир над Україною”. Діти випромінювали таку енергію і позитив, що одразу задали гарний настрій учасникам свята і драйвовий тон концерту.

З вітальним словом до присутніх звернулася секретар Пулинської селищної ради Людмила Метельська. Вона нагородила Подяками селищної ради за активну життєву позицію і з нагоди Дня молоді Романа Лісіцького, Вадима Вацьківського та Миколу Фесенка.

Ведуча заходу Лариса Громська представляла глядачам артистів, які дуже чекали упродовж карантину на можливість виступити на сцені, дарувати свої таланти землякам.

Запальну хореографічну композицію виконали учасниці хореографічного колективу “Сузір’я” (художня керівниця Олена Оріховська). Вокальні номери дарували Олена Загацька і Віктор Саюк, Наталка Журавська, Тетяна Войтенко, Даша Рибчинська, жіночий вокальний колектив “Мелодія душі”, Роман Шостак. Ярослав Заєць зачаровував грою на саксофоні, а скрипальці Ксенії присутні гучно аплодували та кричали “браво!”.

Малеча тішилася батутами, які розмістилися поруч. Також приємною несподіванкою став працюючий фонтан, що додавав святу особливої родзинки. Тож упереддень довгих святкових вихідних пулинці і гості селища набралися позитиву та гарних емоцій.

You cannot copy content of this page