icon clock22.06.2022
icon eye37
НОВИНИ

Родина з Курного передала два авто на потреби військових

Жителі Пулинщини продовжують надавати допомогу нашим відважним захисникам. Щедрість, душевна доброта і самопожертва наших земляків варті уваги. Хочеться розповісти про родину Бахаринських з с. Курне. Дізнавшись, що бійцям потрібен транспорт, ці люди передали на потреби Збройних Сил два вживаних мікроавтобуси.

– Мій старший син – нині в окопах захищає нашу країну від ворога, – розповідає Лариса Бахаринська. – Нещодавно дізналася від нього, що на їхню позицію потрібен автомобіль для перевезення поранених. Порадившись з чоловіком Юрієм, вирішили передати військовим два мікроавтобуси. Хлопцям вони потрібніші.

Багатодітну родину Бахаринських добре знають у Курному як працелюбів, що ведуть підприємницьку діяльність, обробляють землю, тримають чимале господарство. Односельці активно підтримали їх і перед відправкою допомогли завантажити автомобілі для ЗСУ продуктами.

Лариса Петрівна розповіла, що люди принесли багато приготованих смаколиків і продукти тривалого зберігання. Спільними зусиллями зібрали 300 яєць, два великих ящика сала, чимало консервації. Дмитро Желізняк передав 13 мішків картоплі, Галина Нестерчук напекла пирогів і котлет.

– Дуже надіюся, що ці автомобілі стануть у нагоді нашим захисникам. Наразі необхідно робити все можливе для наближення Перемоги. Я, як і всі матусі, хвилююся за сина і хочу, щоб в Україні було мирне небо, – розповіла Лариса Петрівна.

You cannot copy content of this page