icon clock14.12.2020
icon eye42
НОВИНИ

Районна лікарня отримала сучасний реанімобіль для порятунку життя людей

11 грудня центральна районна лікарня отримала друге у цьому році сучасне медичне авто від благодійного фонду «Рідне Полісся».

– Наш фонд продовжує співпрацю з комунальним некомерційним підприємством «Центральна районна лікарня» Пулинської райради, – мовить голова благодійної організації «Рідне Полісся» Вֹ’ячеслав Стасюк. – За сприяння та підтримці керівника медичного закладу Павла Гуменюка, Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка та очільниці райдержадміністрації Інни Кацімон районна лікарня має ще один дуже необхідний реанімобіль, який містить усе необхідне для порятунку життя людей наче повноцінна реанімація на колесах.

Очільник Пулинської громади Олександр Гаврилюк і керівник районної лікарні Павло Гуменюк висловили вдячність благодійній організації за надане медичне авто та вручили подяки – голові БФ «Рідне Полісся» В’ячеславу Стасюку, віце-президенту громадської організації «Розумне місто та екосистема» Ігорю Титаренку, уповноваженій президента України з питань волонтерської діяльності Наталії Пушкарьовій та раднику посла Словацької республіки Роберту Карашчаку.

You cannot copy content of this page