icon clock25.05.2021
icon eye35
НОВИНИ

Пулинській громаді Асоціація міст України надасть сертифікат на мільйон гривень

Пулинська селищна рада одержить сертифікат на суму 1 мільйон гривень для обладнання сучасними електронними ресурсами 8 кабінетів початкової освіти Нової української школи та 4 кабінетів математики. Про це інформує Житомирське регіональне відділення АМУ.

Сертифікати 8 громадам Житомирщини надає Асоціація міст України на обладнання шкільних кабінетів сучасним програмним забезпеченням у рамках проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності» на загальну суму 12,3 млн грн.

Мета проєкту «Подолання цифрової освітньої нерівності», який Асоціація міст України реалізовує в межах Меморандуму з Міністерством цифрової трансформації, – сприяння підвищенню рівня надання освітніх послуг у громадах.

-Асоціація міст підписувала Меморандум з очільниками громад, які входять до складу Асоціації, – розповідає начальниця відділу освіти Пулинської селищної ради Наталія Опанащук. – Наш голова Олександр Гаврилюк, громада та освіта є активними учасниками різних проєктів, навчань АМУ. Ми подали проєктну заявку і пройшли відбір. Ми не отримаємо мільйон коштами – нам нададуть передбачене проєктом обладнання на цю суму. Дуже на це чекаємо, сподіваємося, що сучасні електронні ресурси поліпшать навчання та участь наших дітей у різноманітних онлайн заходах. У цьому році у нас 81 дитина здобула перемогу в 2, 3 і навіть 4 конкурсах! Тож сучасне програмне забезпечення для нас дуже актуальне!

You cannot copy content of this page