Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 23 квітня
icon clock02.06.2021
icon eye34
НОВИНИ

«Зоряний олімп-2021»: у Пулинах вшанували обдарованих учнів і педагогів громади

2 червня у залі Центру культури і дозвілля Пулинської селищної ради відбулося свято вшанування обдарованих учнів і педагогів громади «Зоряний олімп-2021». Під час творчої зустрічі вже традиційно відзначили школярів і гуртківців, які підтвердили високий рівень знань та стали переможцями конкурсів всеукраїнського й обласного рівнів, і їхніх педагогів.

На сцені був справжній зорепад нагород, адже у різних номінаціях відзначали майже 90 дівчаток і хлопчиків та понад 40 їхніх наставників і наставниць.

Нагородження еліти Пулинської громади відбулося за участі Пулинського селищного голови Олександра Гаврилюка, очільниці відділу освіти селищної ради Наталії Опанащук, директорів закладів освіти, вчителів, рідних.

-Кожна дитина – талановита. Ми повинні пишатися нашими дітьми. Адже кожна перемога та участь у конкурсах – це велика праця дітей, вчителів і батьків, – наголосив Олександр Гаврилюк.

Свято прикрасили танцювальні, поетичні та вокальні номери, що зачарували присутніх та супроводжувалися гучними оплесками.

Нехай же юні зірочки яскраво сяють на «Зоряному олімпі»  рідного краю, тішать своїх батьків, учителів, земляків і славлять Пулинщину на увесь світ!

You cannot copy content of this page