icon clock10.02.2021
icon eye33
НОВИНИ

Герої зимової негоди: водії майже цілодобово розчищають дороги від снігу

Із 8 лютого на Пулинщині панує зимова негода. Снігом засипало усі дороги. І саме тут у нагоді стали водії снігоприбиральної техніки, які починають працювати з п’ятої години ранку і трудяться до пізньої ночі.

Олександр Карпінський і Андрій Темченко

З героями лютої стихії – працівниками ТОВ «Сільгосптехніка» – познайомився наш журналіст.

– Уже другу добу прокидаюся о четвертій годині ночі, сідаю за трактор і починаю чистити дороги від снігу, – мовить 21-річний Андрій Темченко з Ясної Поляни. – Працюю майже без перерви до пізньої ночі. На втому не нарікаю, бо розумію, що людям треба дістатися на роботу, в лікарню, до школи.

Водій В’ячеслав Скрицький

-Снігу випало чимало. Найбільш проблемні ділянки шляхів були у напрямку села Новий Завод, біля Мартинівки і Кошелівки, – каже 58-річний В’ячеслав Скрицький. – У цілому справляємося, але одночасно усюди чистити не встигаємо: на якихось вулицях раніше прибрали сніг, десь – трохи пізніше.

– На дорогах Пулинської громади працює наші 2 трактори Т-150 і один МТЗ-82, – розповідає заступник директора ТОВ «Сільгосптехніка» Олександр Карпінський. – За минулу добу на чистку снігу витратили майже пів тонни пального. Один трактор обламався, швидко відремонтуємо – і знову водій почне свою роботу.

You cannot copy content of this page