icon clock22.03.2022
icon eye58
ЛЮДИ НОВИНИ

Війна об’єднує люблячі серця: у Пулинах протягом дня одружилися дві пари

22 березня зареєстрували шлюб Алніа Кучер і Володимир Бобрик

Без білих суконь, гостей та урочистостей, але з коханням у серцях і бажанням стати сім’єю – так у Пулинах 22 березня зареєстрували шлюб дві пари. Навіть зараз, у такі смутні часи для нашої країни, закохані одружуються.

У 27-й день війни одружилися Аліна Кучер і Володимир Бобрик із села Буряківка. Наречена перед офіційною реєстрацією стосунків нашому журналісту зізналася, що мріяла про шлюб – 10 років!

– Разом із Володимиром живемо 10 років, а перед цим ще два роки  зустрічалися, – мовить Аліна. – За цей період маємо двох спільних діток – 6-річного Івана та 8-річну Валентину. Коли почалася війна і коханого мобілізували, то вирішила, що пора офіційно стати дружиною. Володимир був не проти.

22 березня на один день Володимира відпустили з військової частини задля реєстрації шлюбу. До коханої чоловік приїхав із букетом весняних тюльпанів.

– Наше кохання сильніше за кулі та переможе усі обставини, – кажуть молодята. – Віримо, що війна скоро закінчиться і ми зможемо далі спокійно планувати спільне майбутнє та насолоджуватися сімейним життям!

Щасливе подружжя разом із молодшим сином Іваном

You cannot copy content of this page