icon clock05.11.2021
icon eye29
НОВИНИ

Всеукраїнський конкурс приніс перемогу юним рукодільницям із Пулин

Талановиті вихованці Центру дитячої та юнацької творчості Пулинської селищної ради неодноразово на високому рівні представляли свій заклад на різноманітних конкурсах. І ось знову на Всеукраїнській виставці-конкурсі декоративно-ужиткового та образотворчого мистецтва «Знай і люби свій рідний край» роботи Тетяни Васильчук та Олександри Жури здобули перше та друге призові місця.

Юні рукодільниці вже декілька років відвідують гурток народної творчості і постійно дивують цікавими задумами та креативом. Цього разу на конкурс «Знай і люби свій рідний край» дівчата представили вироби, які високо оцінили як на обласному, так і на всеукраїнському етапах.

Тетяну та Олександру до конкурсів готувала керівниця гуртків Центру дитячої та юнацької творчості Людмила Подкаура. Про своїх вихованиць вона розповіла:

– Дівчата дуже старанні, люблять виготовляти іграшки, прикраси, писанки. Конкурсну роботу Тетяна Васильчук виконала у сучасному стилі у складній техніці: ґрунтований текстиль з розписом акриловими фарбами. Вона виготовила кота Василя з мультика, котрий любив повторювати: «Нас і тут непогано годують». Олександра Жура використала фразу з пісні «Два кольори мої, два кольори…» та зробила браслет і кольє з натуральної шкіри чорного та червоного кольорів. До своїх робіт конкурсантки зробили реферати, де розповіли про творчий задум, техніку виконання та використані матеріали.

Директорка Центру дитячої та юнацької творчості Оксана Василенко привітала Тетяну та Олександру із заслуженими нагородами, побажавши нових здобутків та перемог.

You cannot copy content of this page