Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock06.12.2019
icon eye35
ЛЮДИ НОВИНИ

Роман Соболівський охороняє державний кордон в Овручі

Ще кілька місяців і завершиться для двадцятирічного Романа Соболівського з Пулино-Гути строкова служба в лавах Збройних Сил України. А нині хлопець бере участь в охороні та обороні державного кордону України в місті Овруч, що межує з Республікою Білорусь.

Військовослужбовці Державної прикордонної служби стоять на сторожі недопущення незаконної міграції та контрабанди, беруть учать у боротьбі з організованою злочинністю.

-Коли отримав повістку, вирішив не ховатися, а йти служити. Відслужу – і буду жити спокійно, – розповів Роман. – Служба проходить нормально. Добре годують, одягають, живемо в хороших умовах, приміщення відремонтовані. Хто хоче, у вільний час може грати у футбол, теніс. Коли є звільнення – можна вийти погуляти в Овруч, беремо книжки в бібліотеці. А на свята ходимо в місто до церкви, на Великдень паску святили.

Хлопець не шкодує, що пішов служити до Армії. Проте зізнається, що хотілося б мати довшу відпустку. Бо 10 днів, які Роман отримав восени, для нього миттєво промайнули, поки він відвідав рідних, допоміг по господарству вдома.

Нехай служба для Романа та для всіх наших земляків буде школою загартування та мужності. Миру, спокою та швидкого повернення додому, до найближчих, які так цього чекають!

Ольга Бортнікова

You cannot copy content of this page