Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 23 квітня
icon clock18.02.2020
icon eye40
НОВИНИ

Працівники селищної ради взяли участь у тренінгу

18 лютого в Пулинському громадському центрі побували працівники селищної ради для ознайомлення з роботою організації та участі у тренінгу на тему «Емоційний інтелект, його значення в командній роботі».

Спочатку відвідувачі оглянули на першому поверсі Будинок для вдів, зустрілися з його мешканками, завітали до творчої майстерні.

Затим голова правління ГО «Пулинський громадський центр» Надія Сірик розповіла про благодійний фонд «Місії Самарян в Україні», який започаткував в Україні та в Пулинах зокрема різноманітні соціальні проєкти. Завдяки їм у 2009 році стали заселятися перші жительки Будинку для вдів та розпочав роботу Пулинський громадський центр, надаючи дітям і молоді можливість навчатися в комп’ютерному класі. За 10 років діяльність громадської організації відповідно до потреб громади значно розширилася.

-Ми залучаємо молодь до патріотичного виховання, прищеплюємо високі цінності, розвиваємо екологічну культуру, пропагуємо здоровий спосіб життя, – зазначила Надія Сірик. – Наші проєкти – це поєднання поколінь: молоді та літніх людей. Прагнемо працювати з людьми, допомагати тим, хто не може допомогти собі і надихати їх ставати кращими.

У другій частині зустрічі Надія Сірик провела для працівників Пулинської селищної ради тренінг.

You cannot copy content of this page