Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock20.12.2021
icon eye95
ЛЮДИ НОВИНИ

Наш земляк Вадим Синжерецький потрапив на сторінки популярного всесвітнього бізнес-журналу Forbes

Виходець із Ясної Поляни Вадим Синжерецький є співзасновником і генеральним директором онлайн-платформи BUKI, яка виступає медіаторкою між учнем і репетитором. Бізнес-проєкт почав функціонувати у серпні 2014 року. Нині це найбільший ресурс в Україні, послугами якого можна скористатися у Польщі, Нігерії, Казахстані, Іспанії та Мексиці. У травні 2021 року наш земляк потрапив до рейтингу «TechDrivers» зі 100 людей, до якого увійшли кращі фахівці та бізнесмени, що створюють та втілюють диджитал-інновації і розвивають Україну завдяки технологіям.

І от нещодавно Вадим Синжерецький дав інтерв’ю для журналістки всесвітньовідомого бізнес-журналу Forbes. Наш земляк розповів, що йому з товаришами-однодумцям вдалося заснувати успішний мільйонний бізнес без досвіду та грошей.

Сам Вадим у соцмережі так прокоментував публікацію матеріалу у Forbes: «Ілон Маск – людина року за версією Time, а ми поки що тільки в колонці Forbes. Ще точно є над чим працювати. Дякую всій команді, нашим учням і викладачам, що допомагаєте створювати №1 маркетплейс для репетиторів у світі. Ви – круті!».

You cannot copy content of this page