Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 20 квітня
icon clock13.05.2021
icon eye204
ЛЮДИ НОВИНИ

Наш земляк Вадим Синжерецький змагається за першість у рейтингу підприємців, які впливають на розвиток індустрії та суспільства

Популярний український сайт bit.ua визначає кращих фахівців та бізнесменів, які створюють та втілюють диджитал-інновації і розвивають Україну завдяки технологіям. Для цього працівники Інтернет-медіа сформували рейтинг «TechDrivers» зі 100 людей. Серед них – і виходець із села Ясна Поляна, 28-річний Вадим Синжерецький. Наш земляк змагається за перемогу в номінації «tech_бізнес». Яким чином проголосувати за підприємця – читайте далі.

До 24 травня читачі bit.ua разом із суддями-експертами обирають найкращих людей, які просувають технологічний розвиток України у бізнесі, державному секторі, суспільстві та світі. Рейтинг поділений на чотири номінації, у кожній з яких змагається по 25 учасників. Переможці визначаються таким чином:

– 50% успіху в рейтингу залежить від голосування читачів, яке відбувається на сайті bit.ua. Кожен охочий може взяти участь у голосуванні та підтримати бажаного представника у номінаціях. Віддати свій голос можна до 24 травня!

– ще 50% – на основі експертної оцінки журі.

Вадим Синжерецький є співзасновником і генеральним директором онлайн-платформи BUKI, яка з’єднує  репетиторів різних предметів і учнів по усьому світу. Бізнес-проєкт почав функціонувати у серпні 2014 року. Нині це найбільший ресурс в Україні та один із найбільших сервісів для викладачів у Польщі, Нігерії, Казахстані, Іспанії та Мексиці.

Наш земляк станом на 13 травня має понад 100 голосів та входить до трійки лідерів у своїй номінації. Оголошення переможців рейтингу «TechDrivers» відбудеться 1 червня.

– Мені неймовірно приємно, що видання включило мене до такого крутого рейтингу та перебуваю серед топових фахівців і кращих технологічних підприємців України, – зазначає Вадим. – Ідея створення  BUKI з’явилася під час навчання в університеті, коли ми з друзями не могли знайти хорошої платформи для викладання і пошуку нових учнів. Сервіс так і розпочав своє існування в стінах гуртожитку № 8  Київського національного університету ім. Т. Шевченка. Нині наші центральні офіси знаходяться в Києві і Талліні, а я особисто відповідаю за стратегічний розвиток та ріст компанії, побудову сильної команди та запуски на нових  ринках. Тому досить часто доводиться їздити за кордон, зокрема до початку пандемії побував у Німеччині, Швейцарії, Польщі та США.

Вадим Синжерецький також розповів, що любить спорт, подорожі та нові місця і не відпускає свого ще шкільного захоплення наукою.

– Фізика назавжди в моєму серці, – каже Вадим. – Щодо подорожей, то тут я маю два особливих місця сили – Париж і Нью-Йорк. Це два абсолютно протилежних за атомосферою міста, які синхронно уживаються в мені та однаково сильно надихають працювати над собою. Часто буває важко тримати оптимальний баланс між роботою й особистим життям. Намагаюся усюди встигати (а як інакше), зокрема бувати на рідній Пулинщині та приїжджати до батьків у Ясну Поляну. Тут минуло моє дитинство і це ще одне моє місце сили, яке надихає!

Віддати свій голос за Вадима Синжерецького Ви можете, перейшовши на сайт bit.ua

You cannot copy content of this page