Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 18 квітня
icon clock08.09.2021
icon eye36
НОВИНИ

Кривава сварка між подружжям: жінка ножем завдала смертельного удару чоловіку

У понеділок, 6 вересня, близько восьмої години ранку до поліції зателефонувала жінка із Пулин та повідомила про виявлення тіло мертвого сусіда. На місце надзвичайної події прибули правоохоронці з Хорошева.

Поліцейські за місцем проживання загиблого на підлозі кухні побачили тіло господаря без ознак життя.

У відділенні поліції №4 нашому журналісту повідомили, що за висновком фахівців Житомирського моргу смерть чоловіка настала унаслідок проникаючого колото-різаного поранення черевної порожнини з пошкодженням внутрішніх органів і судин. Працівники поліції відкрили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 121 (Умисне тяжке тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України.

Поліцейські встановили, що у неділю, 5 вересня, о 23 годині між загиблим і його дружиною виник конфлікт. Під час з’ясування стосунків жінка нанесла удар кухонним ножем чоловіку в живіт. Від отриманого тілесного ушкодження, яке спричинило внутрішню кровотечу, потерпілий помер.

Жінка у скоєному зізналася та дала свідчення поліцейським. Законодавством такий злочин, внаслідок якого настала смерть потерпілого, карається позбавленням волі на строк від 7 до 10 років.

You cannot copy content of this page