icon clock18.02.2022
icon eye36
НОВИНИ

Жителі Пулинщини стали учасниками масштабного анонімного соціологічного опитування

Нещодавно у Пулинській громаді провели опитування у рамках Всеукраїнського соціального дослідження щодо земельних питань. У ньому взяли участь 20 жителів сіл Івановичі та Новий Завод. Про це нашому журналісту розповів головний юрист Пулинського бюро правової допомоги Юрій Тичина.

– В Україні у соціологічному дослідженні взяли участь понад 10 тисяч респондентів методом вуличного опитування «віч-на-віч», – мовить Юрій Тичина. – Мешканці Пулинської громади з Іванович і Нового Заводу (у кожному селі по 10 людей) під час соціологічного дослідження мали анонімно відповісти на 40 запитань анкети. На основі інформації опитаних був сформований рівень знань землевласників і землекористувачів окремих аспектів земельного законодавства.

У результаті масштабного Всеукраїнського опитування вдалося з’ясувати, що практично кожен четвертий респондент упевнений, що може захистити свої права як землевласника або землекористувача у разі порушення. Найгірше українці обізнані щодо купівлі-продажу землі, оподаткування при спадкуванні та розірвання-продовження договору оренди.

You cannot copy content of this page