Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock09.09.2021
icon eye28
НОВИНИ

Дві школи Пулинщини є найкращими за результатами ЗНО

За інформацією освітнього ресурсу «Освіта.ua» у рейтингу шкіл Житомирської області два освітніх заклади Пулинщини увійшли до Топ-20 за результатами ЗНО. Великолугівська ЗОШ І-ІІІ ступенів (Курненська територіальна громада) посіла 19 сходинку, а Івановицька ЗОШ І-ІІІ ст. (Пулинська громада) стала 20-ю. Всього до рейтингу потрапили 320 шкіл.

– Наша школа вперше потрапила до такого рейтингу, – захоплено мовить очільниця Великолугівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Світлана Сидорчук. – Із 9 випускників – 8 здавали зовнішнє незалежне оцінювання. Софія Скок отримала 10 балів з історії України (вчителька Ольга Степанчук). Анастасія Ляшук має такий же результат з української мови (педагогиня Марія Корнійчук).

Випускники школи також успішно здали ЗНО з біології, географії, математики та англійської мови.

– Результати наших учнів надзвичайно потішили увесь педагогічний колектив школи, – каже далі пані Світлана. – Дуже радіємо за дітей та їхні успіхи!

Івановицька школа другий рік поспіль потрапляє до першості рейтингу кращих освітніх закладів області за результатами ЗНО. Директор Віктор Мороз каже, що багато чого залежить від старань учнів.

– У нинішньому році – в нас є найкращий результат, бо випускний клас, в якому було вісім учнів, мав дуже сильних та здібних до навчання дітей. Дякую вчителям нашої школи, які допомагали випускникам із підготовкою до ЗНО, – розповідає Віктор Мороз. – Владислава Чуян підтвердила свою золоту медаль та вступила до Житомирської політехніки на факультет міжнародних відносин. Костянтин Ніколенко буде навчатися в коледжі у Польщі. З 1 вересня у школі навчається 93 учні. На жаль, у нинішньому навчальному році не маємо випускного класу. Тож у 2022 році наш освітній заклад взагалі не потрапить до такого рейтингу.

You cannot copy content of this page