Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Середа, 24 квітня
icon clock08.10.2021
icon eye29
НОВИНИ

Безпритульних тварин у селищі стане менше завдяки депутатам

Для Пулин однією з найбільш обговорюваних нині тем є  безпритульні собаки у селищі, які добряче дошкуляють місцевим жителям.

Про це наші журналісти готували матеріали: «У центрі Пулин безпритульні пси напали на дитину», «У Пулинах безпритульні пси кусають людей і шматують домашню птицю».

І от 7 жовтня під час засідання 13 сесії восьмого скликання Пулинської селищної ради депутати розглянули внесення змін до бюджету, виділивши 12 тисяч гривень на реалізацію програми «Контроль за утриманням домашніх тварин та регулювання чисельності безпритульних тварин гуманними методами на території Пулинської селищної ради на 2021-2025 рр.».

– У Пулинах останнім часом є актуальним питання існування безпритульних собак. Щоб почати вирішувати цю проблему, потрібно було виділити кошти на реалізацію програми щодо гуманного регулювання чисельності безпритульних тварин на території громади, – мовить заступник селищного голови з питань діяльності виконавчих органів ради Сергій Мурзаков. – Напередодні 13 сесії восьмого скликання Пулинської селищної ради відбулося засідання бюджетної комісії, в якому взяли участь місцеві зоозахисники-активісти та підтримали рішення про стерилізацію безпритульних тварин.

Під час сесії усі присутні депутати проголосували за внесення змін до бюджету і спрямували на реалізацію програми 12 тисяч гривень. За ці гроші найближчим часом буде простерилізовано вісім безпритульних собак.

You cannot copy content of this page