Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 25 квітня

Різдвяний кліп за участі нашого земляка б’є рекорди в Інтернеті

Святкове відео від популярного гурту «Шпилясті кобзарі», учасником якого є наш земляк – уродженець села Кошелівка Пулинського району Володимир Вікарчук, переглянули на YouTube вже понад 3 мільйони 600 тисяч користувачів мережі Інтернет.

У 2019 році «Шпилясті кобзарі» взяли участь у вокальному телешоу «Голос країни» на каналі «1+1». Їхні виступи в Інтернеті мають сотні тисяч переглядів. Та найбільш популярним на YouTube є різдвяний кліп «Jingle Bells». Це відео створено у 2015 році. Учасники гурту зробили власну інтерпретацію всесвітньо відомої пісні «Jingle Bells» українською мовою. Ідея відеокліпу та слова належать поетесі Оксані Боровець, яка займається проектом розвитку бренду бандури в Україні Bandura Style. Колоритну пісню записали за один день, змонтували – за три.

У святковому відео музиканти вирішили не лише показати мелодійність української мови, а й допомогти безпритульним цуценятам, які були у кадрі. Цікаво, що одразу після виходу кліпу пухнасті тваринки знайшли люблячих господарів.

Станом на ранок 5 січня 2020 року «Jingle Bells» від «Шпилястих кобзарів» на YouTube переглянули 3 654 957 разів!

You cannot copy content of this page