Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 29 березня
icon clock02.09.2022
icon eye107
НОВИНИ

«Житомиргаз» нагадує: передати показання лічильника газу необхідно з 1 по 5 вересня®

Своєчасна передача показань дає змогу зафіксувати реальні обсяги споживання газу, сформувати коректні платіжки та сплачувати лише за використаний енергоресурс.

Передати показники газу можна через наступні онлайн-сервіси:

Особистий кабінет на сайті 104.ua

В ньому зручно відстежувати споживання, а також можна дізнатися всю інформацію по особовому рахунку.

Мобільні додатки 104 для Android   та iOS

Працюють на базі штучного інтелекту, який приймає та автоматично розпізнає фотографії лічильників, що дозволяє уникнути помилок при передачі даних. Дані передаються із зазначенням дати та часу. Крім того, в Особистому кабінеті 104.ua та мобільних додатках користувач може легко керувати одним або декількома обліковими записами, до кожного з яких можна приєднати до 25 особових рахунків (рідних, орендованого житла тощо).

Чат-боти 7104ua у Viber та Telegram

Контексне меню чат-ботів підкаже, як саме передати показники. Чат-боти також дозволяють додати фото Вашого лічильника з актуальними показниками, що особливо спрощує процедуру передачі показників, а також підтверджує їх коректність.

Зверніть увагу! Незалежно від зміни постачальника приймає та обробляє показання лічильника виключно Оператор ГРМ. На території Житомира Житомирської області та області – це АТ «Житомиргаз» (окрім Коростишева та району).

АТ «Житомиргаз» внесе інформацію про обсяги споживання кожного абонента на єдину інформаційну платформу, звідки постачальник газу отримає інформацію про кількість спожитого вами енергоресурсу. Отримані дані стануть основою нарахувань за спожитий газ та відображатимуться в рахунках постачальника.

Скористуйтеся будь-яким онлайн-сервісом на вибір із запропонованого переліку вже зараз та будьте впевнені у коректності нарахувань за спожитий газ.

You cannot copy content of this page