icon clock03.06.2024
icon eye730
ЛЮДИ НОВИНИ

Заряджені на Перемогу: Ялинівські артисти зібрали понад 9000 гривень для воїнів-земляків

Першого червня у селі Ялинівка відбувся благодійний захід на підтримку ЗСУ «Разом до Перемоги». Місцеві артисти підготували насичену патріотичну програму, яка дуже сподобалася жителям старостату. Скільки зібрали коштів для воїнів-земляків нашому журналісту розповіла очільниця сільського клубу Світлана Черниш.

– Благодійний захід готували близько двох місяців. За ці тижні мали безліч репетицій і вирішували чимало організаційних питань, – мовить Світлана Черниш. – На сцені глядачів своїми виступами тішили учасниці колективу «Криниченька». Вокальні здібності також демонструвала Христина Черниш. Наймолодші учасники читали патріотичні вірші. Ведучим благодійного заходу був харизматичний Віталій Кравченко.

Під час виступів артисти та глядачі хвилиною мовчання вшанували пам’ять захисників, які віддали життя за Україну. Серед Героїв односельці ушанували свого земляка Олександра Дорошенка. Він нещодавно загинув на передовій і похоронений на місцевому цвинтарі.

Проведений захід об’єднав жителів старостату, які прийшли побачити виступи земляків і підтримали коштами захисників.

– Дякую усім односельцям, які завітали до сільського клубу, оплесками підтримували артистів та поклали гроші до благодійної скриньки, – зазначає Світлана Черниш. – Усього під час благодійного заходу вдалося зібрати 9100 грн для ЗСУ. Вірю, що з такою підтримкою Україна скоро здолає російських окупантів. Слава Героям! Слава Україні!

You cannot copy content of this page