Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Вівторок, 16 квітня

Закохані в українську пісню: учасниці колективу «Мелодія душі» вражають співом та енергією виконання

Споконвіку пісня і танець, музика і слово, витвори майстрів народної творчості були виразниками української національної ідеї, оберегами історичної пам’яті. У важкий воєнний час виступи аматорських колективів, які нині перейшли на дистанційний формат роботи, вражають своєю неповторністю, яскравим колоритом, різноманітністю репертуару та невичерпною енергією виконавців. Саме таким є аматорський жіночий вокальний ансамбль «Мелодія душі», який створений у 2018 році.

Колектив складається з учасниць різного віку та професій, які закохані в українську пісню. Вони постійно вивчають різножанрові твори: козацькі, родинно-побутові, жартівливі та патріотичні.

Ансамбль часто бере участь у культурно-мистецьких заходах, що проводяться у Пулинській громаді та за її межами. А ще гастролює на фестивалях і конкурсах. З цих мистецьких подій привозять подяки та грамоти.

Від початку повномасштабного вторгнення учасниці долучилися до благодійної діяльності та коштами активно підтримують воїнів-земляків. А ще талановитий колектив мріє про закінчення війни, щоб потім усім дарувати музичні вітання з Великою Перемогою.

You cannot copy content of this page