Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Четвер, 28 березня
icon clock05.01.2023
icon eye2292
ЛЮДИ НОВИНИ

Захищаючи Бахмут на Донеччині, загинув військовий з Курненської громади Микола Лук’янчук

Сумна звістка надійшла до села Андріївка. 3 січня на Донеччині, захищаючи місто Бахмут, під час виконання бойового завдання загинув наш земляк Микола Володимирович Лук’янчук. Загиблому було 44 роки.

– Микола був дуже добрим і порядним, а ще – справжнім патріотом, – розповідає жителька села Андріївка Тетяна Коутна, яка є хрещеною матір’ю загиблого воїна. – Мій хрещеник із 2014 року (від початку вторгнення росії в Україну) служив у Збройних Силах. Мав державні нагороди за успішне виконання бойових завдань. У війську нині боронять незалежність рідної країни також його рідні брати та племінники. За кожного з них хвилюємося та молимося і плачемо через втрату нашого Миколи.

Загиблий військовий мав сім’ю – дружину і дочку, мешкав у Коростишеві, де і відбудеться похорон найближчим часом.

– Ціна нашого життя надто велика, тому варто пам’ятати кожного, хто загинув у боротьбі за Україну, віддаючи найцінніше – власне життя, – каже очільник Курненської сільської ради Леонід Корзун. – Від імені усіх жителів Курненської громади дякую загиблому Захиснику за його хоробрість і відданість Україні. Спочивай з миром. Безмежна шана Тобі!

You cannot copy content of this page