Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 19 квітня
icon clock30.01.2023
icon eye1777
ЛЮДИ НОВИНИ

«Захищав рідну країну до останнього подиху»: на Донеччині загинув 27-річний земляк Ілгар Аббасов

Війна продовжує забирати найкращих воїнів-земляків. У наш край знову надійшла скорботна звістка з передової. Там загинув наш земляк, житель села Тетірка Курненської громади Ілгар Аббасов.

– Наш відважний захисник народився і виріс у селі Тетірка. Після закінчення місцевої школи пішов служити на строкову військову службу, – розповідає очільник Тетірського старостинського округу Владислав Загурський. – Після військової служби працював будівельником у Львівській області м. Новояворівськ. Познайомився з дівчиною. Одружився. Народився син. Почалася війна. Був мобілізований до війська у складі 63-ї ОМБр. Загинув під час захисту України від ворога на Донеччині 27 січня 2023 року.

«Для нашої сім’ї, рідних, друзів та побратимів це невимовна втрата. Ілгар завжди був щирою людиною, ніколи нікого не залишав у біді. Він був вірним і люблячим чоловіком, татом і сином. Вірив у перемогу і захищав рідну країну до останнього подиху», – говорять рідні про загиблого 27-річного Ілгара Аббасова.

Курненська сільська рада і Тетірський старостат висловлюють щирі співчуття матері загиблого воїна Валентині та рідним і близьким.

Похоронять воїна-земляка на Львівщині.

Вічна пам’ять і слава Герою України!

You cannot copy content of this page