Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Неділя, 5 травня

Журналісти подякували невтомним волонтеркам: медіацентр «Вісті» організував день змістовного відпочинку та нових вражень

28 жовтня колектив медіацентру «Вісті» організував для найактивніших учасниць волонтерського осередку Пулинського ліцею цікаву екскурсію до музеїв Хорошівської громади.

Захід «Нові враження – для емоційного перезавантаження» пулинські медійники провели у рамках соціального проєкту «Журналісти дії: мотивуємо жити далі», що реалізується за підтримки Інституту масової інформації.

Кожного дня у волонтерському осередку при Пулинському ліцеї кипить важлива робота. Небайдужі пулинки полишають усі домашні справи, щоб плести маскувальні сітки та майструвати окопні свічки для військових. Усі їхні думки про те, як допомогти воїнам вистояти та вберегти їх від ворога. Щоб зняти емоційну напругу, та не словом, а ділом подякувати волонтеркам, колектив медіацентру «Вісті» організував для них змістовний відпочинок.

Разом з журналістами волонтерки побували в унікальних місцях: Музеї поліського рушника у с. Рижани Хорошівської громади та Музеї декоративного та коштовного каміння у селищі Хорошів.

Переглядайте відеофрагменти екскурсій. Що цікавого вдалося побачити та почути, а також про враження учасників читайте у газеті «Вісті» від 10 листопада.

 

 

 

 

You cannot copy content of this page