Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 4 травня
icon clock26.05.2023
icon eye1165
ВІДЕО ЛЮДИ НОВИНИ

Юрій мав дуже добре серце: як у селі Зелена Поляна прощалися зі своїм воїном-Героєм

Пулинська громада пережила ще один скорботний день. У четвер, 25 травня, у село Зелена Поляна привезли тіло 46-річного Героя Юрія Маслія. Він помер у Криворізькій лікарні 19 травня.

Юрій Маслій був стрільцем-снайпером 3 аеромобільного відділення, вирушив захищати Україну восени 2022 року. Був на Бахмутському напрямку, де й отримав поранення.

Після курсу лікування та місячного відпочинку вдома Юрій Анатолійович знову відправився до військової частини, щоб продовжити свій шлях оборони країни.

– Я не можу повірити у те, що сталося, – каже матір воїна. – Як таке може бути: 16 травня поїхав з дому у військову частину, а 19 травня – помер…

Односельці розповідають тільки найкраще про свого сусіда.

– Юрій мав дуже добре серце, – мовить сусідка. – Чоловік старанно дбав про свою родину, їздив на заробітки, піклувався про сестру та батьків. Смерть Юрія – велика втрата для усіх односельців.

25 травня скорботний кортеж жителі громади зустрічали у Ясній Поляні, Пулино-Гуті, Ясенівці та Зеленій Поляні живими коридорами навколішках та з квітами.

Попрощатися з воїном прийшли десятки односельців, посадовців і військових. Поминальну службу відправляв настоятель Пулинського Свято-Миколаївського храму Сергій Янчук. Співчуття рідним висловлювали голова Пулинської селищної ради Олександр Гаврилюк та очільниця Зеленополянського старостинського округу Марія Поліщук.

– Пулинська селищна рада та уся громада розділяє страшний біль і невимовне горе, котре пронизує душі рідних і близьких, висловлює щирі слова співчуття родині та схиляє голови у глибокій скорботі, – зазначив Олександр Гаврилюк. – Нехай Всевишній полегшить гіркоту втрати дорогої та рідної людини, нашого Захисника, який віддав життя за незалежність і територіальну цілісність країни, прийме Воїна у свої обійми і заповнить пустоту у серцях родини і близьких.

– Щира вдячність батькам за сина-патріота, який любив і захищав Україну, – мовила староста Марія Поліщук. – Сьогодні ми добре знаємо ціну миру. Тому дякуємо усім воїнам, які виборюють для нас Перемогу! Світла і вічна пам’ять Герою!

You cannot copy content of this page