Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня

Юні вокалісти зняли патріотичне відео для соцмереж

Нещодавно учні вокального відділу Пулинської мистецької школи зняли патріотичне відео для мережі Тік-ток. Хто ініціював та як записували відеоролик, читайте далі.

Викладачка вокалу Пулинської мистецької школи Яна Сомплавська разом зі своїми вихованцями вирішили по-креативному привітати усіх із Днем Соборності. Діти зі своєю наставницею вбралися у святкові вишиванки, на руках зобразили прапор України та утворили символічне коло єднання, а тоді розкрили долоні з сердечками.

«Ця ідея якось несподівано виникла, ми ніколи такого з дітками не знімали. Зараз багато різних челенджів, але цей особливий, бо він присвячений Дню Соборності України. Вирішила, що спробуємо і ми взяли у ньому участь, – розповідає Яна Сомплавська. – Ліана Опанащук малювала нам на руках прапор України та серце на долоні. Це був символічний ланцюг єднання, що знаменує об’єднання України та українців. Це символ нашої єдності, що наша територія неподільна і в цьому – сила українців. Маємо і далі триматися, допомагати один одному, не дивлячись на складнощі, та підтримувати захисників».

Марія Мосійчук,

журналістка медіацентру “Вісті”

You cannot copy content of this page