Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
П`ятниця, 18 жовтня

Ялинівські артисти дарували святковий настрій землякам: як у селі відбувся благодійний захід на честь Дня захисників і захисниць України

Минулі вихідні запам’яталися мешканцям Ялинівського старостинського округу проведенням благодійного заходу «Низький уклін Вам – воїни-Герої!». Під час події земляки насолоджувалися виконанням патріотичних пісень, хвилиною мовчання вшанували загиблих односельців і донатили кошти до скриньки на ЗСУ.

– Наші артисти підготували чимало творчих виступів, аби землякам сподобався захід, – мовить очільниця Ялинівського сільського клубу Світлана Черниш. – Підготовлений та проведений благодійний захід був присвячений Дня Захисників та Захисниць України. Кожному і кожній із нас болить серце за усіх, хто на передовій. Тому вирішили за допомогою творчості гуртувати односельців і підтримувати ЗСУ.

Під час проведення заходу зібрали 11 тис. грн, які будуть передані для ЗСУ.

– Дякую усім, хто долучився до збору та аматорам села Ялинівка, які подарували глядачам хвилюючі емоції, – зазначив староста Ігор Перегуда, дякуючи учасникам і учасницям творчо-благодійної події. – Працюємо для Перемоги разом!

You cannot copy content of this page