icon clock01.12.2022
icon eye337
ЛЮДИ НОВИНИ

Як «Вісті» вручали переможцям птицю і кролів

Наші передплатники, яким пощастило виграти «живі» призи, отримали свої подарунки. Як це відбувалося – читайте далі.

Усіх переможців ми запросили до редакції у визначений час, адже качки, гуси та кролики – це не ті призи, які можуть довго чекати. Поки всі очікували, коли директор «Медіа-центру «Вісті» Денис Войтенко привезе призи, наші гості ділилися враженнями про цікавий розіграш від улюбленої газети.

– Газету передплачую, мабуть, все життя, адже колись працювала листоношею, – мовить читачка із Слобідки Валентина Бондарчук. – Цього року вперше наважилася взяти участь у розіграші. Була дуже здивована, коли мені зателефонували з «Вістей» і повідомили, що стала власницею породистого кроля. Спочатку навіть не повірила. Дякую моїй улюбленій «районці» за позитивні емоції у такий нелегкий час.

– Мені пощастило виграти гуску. Вважаю це гарним знаком. Із задоволенням буду тепер розводити цю птицю і передплачувати «Вісті» і надалі, – поділився враженнями Андрій Горобей із Пулин.

У цьому році першим квитанцію на розіграш до редакції приніс житель Старої Олександрівки Володимир Мельник, який щиро вірив, що цьогоріч йому нарешті пощастить. Так і сталося! Наш постійний передплатник виграв мускусну качку важкої лінії кольору шоколаду.

Дорогі передплатники! Ми щиро дякуємо, що у цей нелегкий час підтримуєте наше видання, у яке ми, без перебільшення, вкладаємо душу! Звичайно, ми не можемо обіцяти, що всі квитанції будуть виграшними, але те, що розіграші проводяться чесно і перемогти може будь-хто, ми – гарантуємо!

 

You cannot copy content of this page