Житомирська область,
смт Пулини
Сьогодні:
Субота, 27 квітня
icon clock14.02.2024
icon eye569
ЛЮДИ НОВИНИ

Як смс поєднало самотні серця: історія кохання воїна Віктора та лікарки Наталії

14 лютого – День усіх закоханих. Ця дата відіграє важливу роль у житті пулинки Наталії Бури. Вона розповіла журналісту медіацентру «Вісті» про своє кохання, стосунки на відстані (коханий – військовий) та, як почуття наближають Перемогу України і допомогли реалізувати мрію дитинства.

Нещодавно у Пулинах запрацював новий стоматологічний кабінет. Медичні послуги пацієнтам краю надає Наталія Бура. Вона щаслива, що їй вдалося втілити дитячу мрію.

– Ще з дитинства хотіла бути стоматологинею, – мовить пані Наталія. – Мрію про власний стоматологічний кабінет допоміг реалізувати мій коханий. Саме його безмежна віра у мене мотивувала не здаватися та втілювати задумане. Вдячна Віктору за підтримку!

Стосунки Наталії Бури і Віктора Байди розпочалися понад три роки тому. Вони – сусіди, мешкали на одній вулиці, але у кожного було своє життя. І от 8 вересня він написав смс-повідомлення і привітав із Днем ангела та запропонував зустріч.

– Я подякувала за вітання та погодилася зустрітися, – розповідає Наталія. – Зустріч відбулася у Житомирі. Віктор подарував букет ромашок – це мої улюблені квіти, навіть не знаю, як він дізнався про це, бо раніше спілкувалися зовсім мало часу.

Романтична зустріч проходила у центральному парку міста. Пара багато гуляла, смакувала кавою, розмовляли та жартували.

– Під час спілкування виявилося, що у нас є багато спільного. Наприклад, ми обожнюємо їсти деруни та хочемо поїхати на роботу за кордон, – зізнається пулинка. – Після цього побачення зрозуміла, що хочу бути з цим чоловіком і виникло бажання ще краще його пізнати.

Поїздка до Англії ще більше зблизила закоханих людей, адже вони пів року разом працювали у грибній теплиці. Будували плани на майбутнє та вирішили купувати одне житло на двох.

– Віктор підкорив моє серце добротою, уважністю, серйозністю, мудрістю та почуттям гумору, – зазначає закохана Наталія. – Ще тоді зрозуміла, що хочу з ним провести усе життя.

29 січня 2022 року у день народження Наталії коханий освідчився. Знакова подія відбулася у готелі серед Карпатських гір.

– Віктор зранку привітав із моїм днем народження та запропонував стати його дружиною. Я – погодилася та раділа від щастя! – згадує приємні моменти Наталія. – А потім почалася війна, яка перекреслила усі спільні плани на майбутнє. Спочатку Віктор був у складі тероборони, а згодом вирушив на передову. І там уже півтора року виборює незалежність України. Це дуже складний період у стосунках. Щодня по кілька разів на день зідзвонюємося, пишемо смс. За нагоди хоча б раз у місяць намагаємося зустрітися. Коли їду до нього, то обов’язково везу щось смачненьке: деруни, пельмені чи тортик. Ми одне для одного є великою підтримкою у житті. Завдяки йому маю стоматологічний кабінет, а він – відважно воює на передовій, щоб швидше настала Перемога і ми змогли одружитися та офіційно стати чоловіком і дружиною. А ще мріємо про дітей та щоб Крим знову став частиною України і наші земляки, які там мешкають, могли без страху за власні життя зустрітися зі своїми рідними. Моя порада усім, хто любить і прагне бути коханими, – першими робіть кроки на зустріч тій людині, яка подобається і дорога вашому серцю. Тільки так ви зможете стати щасливими! Бережіть свою любов і вірте у Перемогу!

You cannot copy content of this page